Beplantingsplan

Een beplantingsplan en plantenlijst

Natuurlijk heeft u zelf al ideeën over de planten die u in uw tuin wilt. U vindt vast sommige planten mooi of u heeft een voorkeur voor bepaalde kleurencombinaties. Waarschijnlijk zijn er ook planten of bomen die u juist niet in uw tuin wilt hebben. Het gaat erom dat u zich fijn voelt in uw tuin en dat de sfeer bij u past, en bij uw huis.

We bespreken dit uitvoerig en laten u ook voorbeelden zien zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Als we het samen eens zijn, gaan we een beplantingsplan maken. Dat is een overzicht van de totale beplanting van uw nieuwe tuin. U krijgt een tekening waarop alle planten, grassen, struiken en bomen in nummers staan aangegeven op de juiste plaats volgens het uitgewerkt ontwerp.

Naast het beplantingsplan ontvangt u een uitvoerige Plantenlijst gekoppeld aan de nummers in het beplantingsplan. Bij elke plant ziet u een afbeelding + informatie over de bloei, bloem(blad)kleur, hoogte, wintergroenheid, standplaats en het aantal per m2. Waar nodig geven we ook tips voor de verzorging en het onderhoud of de snoeiwijze.

De kosten van een beplantingsplan verdient u meestal terug. U krijgt immers in één keer de goede planten op de juiste plek. Planten die passen bij uw tuin en uw huis. En die de sfeer maken waarbij u zich fijn voelt.

Met het beplantingsplan en de Plantenlijst kunt u zelf aan de slag. Of wij kunnen de planten voor u bestellen en uitzetten in uw tuin. U kunt ook alles uitbesteden. Dan zorgen wij ervoor dat de planten in uw tuin geplaatst worden.

Bel of mail voor meer informatie, een gesprek of een prijsindicatie.