Chella de Groot, Bergen op Zoom

Het was hoog tijd om onze voortuin te gaan aanpakken. Al sinds we er woonden (8 jaar) hadden we er niks aan gedaan. Al die jaren baalde ik er al van maar had geen idee hoe ik het aan moest pakken. Ik kon me er totaal geen voorstelling van maken hoe het er anders uit zou kunnen zien.

Het enige dat ik wist was dat er een Labyrint in de voortuin moest komen. Via een vriend van ons zijn we bij TUIN-IN terecht gekomen. Kobi heeft goed naar me geluisterd en een mooi plan uitgewerkt voor de tuin. Door de 3D-tekeningen kreeg ik een goed beeld van hoe de tuin eruit kon gaan zien.

Hoe vreemd sommige wensen van mij ook waren Kobi heeft het zo goed mogelijk gecombineerd. Ze kon het goed aanvoelen. Niet iedereen kan dat als je een tuin wilt die een spirituele basis heeft. Ik had ideeën nodig waar ik op door kon gaan. Die basis heeft Kobi me gegeven. Iemand die goed naar me luisterde en me serieus nam was daarin heel belangrijk.

Nu is het voorjaar en moeten de plantjes gaan groeien zodat we beter het geheel kunnen zien. Het is een tuin die naar verloop van tijd groeit. Net als ik en mijn gezin.

geef reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.