Familie De Jong, Haarlem

Een paar jaar geleden heeft TUIN-IN ons goede adviezen voor onze achtertuin gegeven. Nu hebben wij een huis in Spanje gekocht. De tuin die bij dat huis hoort was niet meer dan rotsen en beton. We hebben vanuit alle hoeken foto’s gemaakt en de tuin helemaal opgemeten. Ik vroeg Kobi van TUIN-IN of ze met mij mee wilde denken over een tuinontwerp. Dit was voor ons beiden een ontdekkingsreis in de wereld van tropische en vochtarme planten en gewassen. Door de goed gedetailleerde 3D-tekeningen van Kobi kon ik een goed beeld krijgen van hoe de toekomstige tuin eruit zou gaan zien. Het is een mooi ontwerp geworden waar Kobi al mijn wensen heeft ingepast. Ik ben er erg blij mee en hoop nog lang van deze mooie tuin te mogen genieten. Kobi bedankt!

geef reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.