Globaal ontwerp

Een globaal ontwerp

Een globaal ontwerp is een 3D-tekening (meestal) of 2D-tekening waarin de nieuwe vormgeving en vlakverdeling is vastgelegd. Wij maken altijd twee ontwerpen waaruit u een keuze kunt maken (zonder meerkosten). Borders, terras(sen), gazon(s), waterpartij(en), tuinhuis, schuur en andere vaste elementen zijn erin getekend. U krijgt hiermee een duidelijk beeld van hoe de tuin er gaat uitzien. Vaak is dit voldoende en kunt u op basis hiervan uw tuin (laten) inrichten. Wat dan nog volgt is de beplanting.

Voorafgaand hebben wij met u een gesprek om uw wensen en ideeën te vernemen. Met u samen denken we over de grote lijn, een mooie vormgeving en de functionaliteit. We zoeken aansluiting bij uw woning, de sfeer, de ligging, de huissituatie en de omgeving. Het is belangrijk dat uw tuin vanuit huis en van buitenaf mooi en sfeervol is, het hele jaar door.

We maken de ontwerpen op basis van foto’s en een bestaande plattegrond. Heeft u geen plattegrond, dan tekenen we die aan de hand van de afmetingen van uw tuin.

Wilt u dat wij het tuinontwerp helemaal voor u uitwerken, met een volledige indeling, alle exacte maten, leidingen, verlichting en materialen? Dan maken wij een uitgewerkt ontwerp voor u. U krijgt daarmee een volledig beeld en een volledige beschrijving van hoe uw tuin straks aangelegd is.

U kunt ook zelf foto’s maken en uw tuin opmeten, dan kunnen we per telefoon en e-mail alles voor u doen. 

Bel of mail voor meer informatie, een gesprek of een prijsindicatie.