Ruud de Vries en Heleen Versprille, Hendrik-Ido-Ambacht

Met de hulp van TUIN-IN is het ons eindelijk gelukt de voortuin aan te pakken. Omdat we wat verder weg wonen, is het contact per telefoon en mail verlopen en dat is
prima gegaan. We hebben foto’s gemaakt van de tuin, de afmetingen genoteerd en deze gemaild naar TUIN-IN met een korte beschrijving van onze wensen. We wilden een praktisch plan, niet te veel onderhoud en zomer en winter groen in onze tuin die op het oosten ligt. Daarnaast wilden we graag zelf de planten kopen en in de tuin zetten.

Kobi Kluiters van TUIN-IN is niet alleen een vakvrouw met groene vingers, ze denkt mee en heeft leuke ideeën en suggesties. We kregen al snel een beplantingsplan gemaild waar we blij mee zijn: erg duidelijk en overzichtelijk. De plantlijst is heel uitgebreid: foto’s van de planten met de Nederlandse en Latijnse naam (handig voor de aanschaf bij de kwekerij), tips voor het planten, snoeien en het onderhoud. Ook staat er informatie over de kleur, bloeitijd en hoogte vermeld.

Kortom, wij raden TUIN-IN van harte aan.  De samenwerking is heel prettig verlopen en we zijn erg benieuwd hoe de tuin er in het voorjaar uit zal zien wanneer de planten en struiken uitlopen.

geef reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.