voorbeeld globaal ontwerp

Een globaal ontwerp is een eerste ontwerp voor de nieuwe inrichting van uw tuin. We maken een 3D-tekening (meestal) of 2D-tekening op basis van foto’s en een bestaande plattegrond. Heeft u geen plattegrond, dan tekenen we die aan de hand van de afmetingen van uw tuin.

Voorafgaand hebben wij met u een gesprek om uw wensen en ideeën te vernemen. Samen denken we over de grote lijn, een mooie vormgeving en de functionaliteit.

We houden rekening met de aansluiting bij uw woning, de sfeer, de ligging, de huissituatie en de omgeving. Het is belangrijk dat uw tuin vanuit huis gezien mooi en sfeervol is, het hele jaar door.

Met een globaal ontwerp ziet u hoe uw tuin er straks zal uitzien. Misschien is dit voor u voldoende en kunt u op basis hiervan zelf uw tuin inrichten.

Wilt u dat wij het ontwerp helemaal voor u uitwerken, met de volledige indeling, alle exacte maten en materialen? Dan maken wij een uitgewerkt ontwerp voor u. U krijgt daarmee een volledig beeld van hoe uw tuin straks zal zijn. De stap daarna is de beplanting.

U kunt ook zelf foto’s maken en uw tuin opmeten, dan kunnen we per telefoon en e-mail alles voor u doen.

Bel of mail voor meer informatie, een gesprek of een prijsindicatie.